Wij zijn Koningin Minima | Over Ons | Reactie beleid | Privacybeleid

Zooplus.nl

rare-snuiter

Onze Hofkat is een vreemde snuiter met bijzondere eet- en drinkgewoontes:
Hij drinkt zijn water het liefst rechtstreeks uit de kraan en We kunnen rustig een stuk vlees op het aanrecht laten liggen zonder dat hij daar iets mee gaat doen.
Hij is vaak enthousiast als We iets eten -ongeacht wat dat is- en komt graag ‘bedelen’, maar als hij dan een stukje mag hebben likt hij er wat aan en kijkt Ons dan aan met een blik die het midden houdt tussen trots en hoop.
Met dat zelfde enthousiasme stort hij zich op nat voer, om daar vervolgens alleen de gelei af te likken. De rest blijft staan en zou gewoon uitdrogen als We het niet voordien weggooien.
Het voornaamste dat hij binnen krijgt zijn dan ook droge brokjes -biologische brokjes wel te verstaan…

Ja ja, ook voor de Hofkat willen We graag goed voedsel. Ook al is dat prijzig -wat dat betreft zijn We erg dankbaar dat hij geen nat voer lust.

De dierenwinkel om de hoek verkoopt het merk dat de Hofkat prefereert niet. Wij kunnen voor dit merk in Onze eigen buurt wel bij de biologische supermarkt terecht, maar dan betalen We toch wel de hoofdprijs. Tja en om nou een zoektocht door Amsterdam te gaan houden om te ondervinden waar dit merk te koop is tegen een acceptabel bedrag… Tijd is ook geld tenslotte.

En zo vonden We -nu al weer bijna twee jaar geleden- de online dierenwinkel zooplus.nl.

1erechnung

Gemak dient de mens: makkelijk bestellen van achter het bureau en één of twee dagen later wordt het aan de deur gebracht.
Plus -en dat is wellicht het belangrijkste- We zijn goedkoper uit.
We bestellen meestal twee grote zakken brokjes en een duo-pak kattegrit waardoor We boven de €35 uitkomen en de verzendkosten vervallen.

Naast bovengenoemde voordelen vinden We handig dat men bij mailings en newsletters kunt aanvinken met betrekking tot welk dier U op de hoogte gehouden wilt worden van aanbiedingen. en bij e nieuwe bestelling klikken We gewoon op het knopje ‘Herhaalde bestelling’.


Deel deze blogpost via
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Volg Ons via
instagram

Blijf op de hoogte door Onze Facebook page te liken

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet getoond, maar heeft het systeem achter dit blog nodig om U te verwittigen van een antwoord.


*


Los het sommetje op (NB antwoord met cijfers invullen):

*

Tot slot twee vragen om te bewijzen dat U geen robot bent: