Wij zijn Koningin Minima | Over Ons | Reactie beleid | Privacybeleid

Over Ons

Wij zijn iets meer dan veertig jaar geleden geboren in het Koninklijke Apeldoorn. Wij hebben een Kroonprinses en een Kroonprins van respectievelijk 11 en 9 jaar. Wij resideren samen met onze Hofkat in Amsterdam. Weliswaar in een afgelegen buitenwijk, noemt U het maar gerust een IJ-land.

Wij hebben een lat-relatie met Onze Prins-op-het-witte-paard waardoor wij ook een pied-a-terre hebben in Delft. Via hem hebben Wij ook nog een Bonus Kroonprinses van 9 jaar.

Begin 2012 hebben We Onze baan opgezegd omdat de reisafstand moeilijk te combineren was met het alleenstaande moederschap en twee kinderen in de onderbouw van de basisschool.

Gelukkig kunnen We programmeren en hebben We toen bewust voor gekozen om als zzp-er aan de slag te gaan. De flexibiliteit van het zzp-schap maakte dat We leesmoeder en luizen-pluizer konden zijn, mee konden op schoolreisjes etc.

Niettemin is het bestaan van een zzp-er redelijk onzeker kwa financiën en zodoende hebben Wij een week budget van 70 euro. Tóch voelen Wij Ons rijk, juist vanwege die flexibiliteit.
Én omdat de mooiste momenten vaak gratis en tegelijk onbetaalbaar zijn.