Wij zijn Koningin Minima | Over Ons | Reactie beleid | Privacybeleid

Reclamefolder.nl

Een goede manier om te besparen is het doornemen van reclame folders. Aan de hand van de aanbiedingen van de week kunt U een week menu maken.
Ook voor aanbiedingen geldt dat een beetje plannen loont. Zo schrijven Wij op een notitiebord de spullen die binnenkort gaan opraken. Meestal zijn dat ‘lange termijn producten’ zoals koffiepads, wasmiddel, tandpasta. Dit soort artikelen zijn regelmatig in de aanbieding, maar meestal niet op het moment dat U ze wil kopen. Dát kunt U dus ondervangen door een ‘binnenkort nodig lijst’ aan te leggen.

Zo zagen Wij dat de haarverf die Wij gebruiken deze week in de aanbieding is en hebben Wij een paar pakken ingeslagen.
Een ander voorbeeld: enige tijd geleden waren de koffiepads in de aanbieding (twee voor de prijs van één). Op zo’n moment slaan We in bulk in en hebben 16 zakken pads voor de prijs van 8 gekocht. Dat is én een flinke besparing én waarschijnlijk genoeg om de tijd te overbruggen naar de volgende aanbieding.

Waar Wij niet van houden is enorme stapels reclame materiaal door de brievenbus (noch voor Onszelf, noch voor het milieu) en hebben een Nee – Nee sticker.
Om geen aanbiedingen mis te lopen hebben Wij een account aangemaakt bij reclamefolder.nl . Een handige site die allerlei mogelijk folders verzamelt en ‘aanbiedt’.

reclamefolders-02

U kunt op verschillende manieren de folders bij elkaar zoeken: op categorie, op de kaart en op aanbieding.
Het aanbod aan folders is groot, van bouwmarkten tot textielsupers, van elektronica tot speelgoed. De folder die U aanklikt opent in een nieuw tabblad in Uw browser waardoor U altijd makkelijk terug kan naar Uw folderoverzicht.

 

reclamefolders-03

Mocht U er niet van houden om U maar overal in te schrijven is het goed te weten dat U ook zonder account folders kunt bekijken. Het verschil is alleen dat U dan ‘Uw’ folders niet gebundeld heeft.


Deel deze blogpost via
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Volg Ons via
instagram

Blijf op de hoogte door Onze Facebook page te liken

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet getoond, maar heeft het systeem achter dit blog nodig om U te verwittigen van een antwoord.


*


Los het sommetje op (NB antwoord met cijfers invullen):

*

Tot slot twee vragen om te bewijzen dat U geen robot bent: