Wij zijn Koningin Minima | Over Ons | Reactie beleid | Privacybeleid

De pannenlikker

-vervolgd

Recentelijk plaatsten Wij een besparingstip over de pannenlikker.

Dit weekend waren Wij bij Onze Prins-op-het-witte-paard. We hadden heerlijk gekookt en wilden alle jus uit de pan schrapen met de pannenlikker. Dat leidde tot een verrassend resultaat: de pannenlikker smolt en verschrompelde voor Onze ogen.

20150131_113103

 

Dit leek Ons niet de bedoeling en zijn daarom met gehavende pannenlikker terug afgereisd naar de keukenbenodigdheden winkel. Ons doel was vooral hen op de hoogte stellen van het gebeurde.

De dame van de winkel was het met Ons eens dat dit niet de bedoeling is. Wel merkte zij op dat Wij een pottenlikker hadden aangeschaft, bedoeld voor koude substanties en vloeistoffen. Niettemin gaf zij Ons gratis een andere (iets duurdere) pannenlikker mee. Goede service van Dille&Kamille, vestiging Delft!

 

Nou moeten Wij eerlijk bekennen dat Wij nog nooit gehoord hadden van een onderscheid tussen pannen- en pottenlikkers en dit fenomeen in Onze 40+ jaren nog niet eerder meegemaakt hebben.

Maar bij deze het advies om bij aanschaf van een pannenlikker U zelf te laten informeren of U de juiste te pakken heeft.


Deel deze blogpost via
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Volg Ons via
instagram

Blijf op de hoogte door Onze Facebook page te liken

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet getoond, maar heeft het systeem achter dit blog nodig om U te verwittigen van een antwoord.


*


Los het sommetje op (NB antwoord met cijfers invullen):

*

Tot slot twee vragen om te bewijzen dat U geen robot bent: